Centern och Rut och Rot

När Annie Lööf introducerade Centerpartiet som Sveriges liberala parti, ökade antalet väljare märkbart. På den tiden hade Martin Å en liberal profil. I dagens Studio 1 lät Martin sig behandlas om en okunnig tonåring av Ulla Andersson.
Att RUT och ROT kom till beror på att några ekonomer insåg det orimliga i att yrken som betalades av beställare med pengar som redan beskattats. Dagens uppskattningar av skattebelastningar är minst 66 procent. Den som mottager lön i RUT och ROT systemet får i sin tur ytterligare en skattebelastning på minst 66 procent.

Centerpartiet borde inse att den belastningen är orimlig och att motiveringen för skatt på inkomster som redan är beskattade måste behandlas på annat sätt. Viket? Ja, det skall inte jag förklara utan det får de som skapat skattesystemet förklara.

Låt Ulla prata om våra riktiga höginkomsttagare, som det finns för få av. Hennes enda syfte är att göra okunniga väljare frustrerade.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s