Ny polisorganisation

Så kommer en artikel på FEE (Free Economic Education) och frågar sig om det är nödvändigt med tungt beväpnade polismän för att bötfälla någon för fortkörning. Kommentarsfältet fylldes omedelbart med åsikten att fartkontroller är bland de mest riskfyllda uppdragen uppdragen. Artikelförfattaren fick backa och gå med på att fartkameror är det bäst sättet att minska inblandning av poliser i fartkontroller.

Ändock finns et väl skäl i att delaa upp polisen och uppgifterna i ett område för beväpnad polis och ett annat för obeväpnade och ett tredje där polisen skall slippa att vara inblandade. Hur bra var den stora omorganisationen som tog så lång tid?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s