Privilegiesamhället Artikel 2

Artikel 2

Syftet med alla politiska sammanslutningar är att bevara människans naturliga och omistliga rättigheter. Dessa rättigheter är rätt till frihet, egendom och personlig säkerhet, samt rätt till motstånd mot förtryck.

Kristallklart.

(Redan kommentarerna till Artikel 1 blir komplicerade. Medborgarskap måste benas upp i små små detaljer. Nu kommer frågan om de personer som har uppehållstillstånd i Sverige utan att ha asylskäl skall utvisas på grund av arbetslöshet)

Det går inte att debattera innehållet i denna deklaration om de Medborgerliga Rättigheterna. Det måste finnas folk som kan se till avsikten med deklarationen. Är den god eller dålig? Är den acceptabel eller absurd?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s