Drottning Victoria

I den senaste opinionsundersökning fortsätter SD framåt. I SD:s partiprogram står att de skall införa konstitutionell monarki, Förmodligen kommer då Victoria att bli drottning. Konstitutionell monarki accepteras internationellt som demokrati. Jimmie Åkesson blir inte statschef. Jag tror att Åkesson förstår att i en tävlan mellan honom och kronprinsessan Victoria så kommer Victoria att vinna stort. Åkesson får i alla fall en drottning som inte är vänster. Detta kräver en stor förändring i författningen och det kan knappast borgerligheten motsätta sig eftersom alla borgerliga partierna påstått sig vara för monarkin.

Detta år en konstitutionell soppa och det är borgerligheten som skapat den.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s