Narkotikan nu igen

Opinion Live hade idag debatt om narkotikan i Sverige. Narkotikan är ett berusningsmedel bland många andra. Det är både svagare och starkare än många andra. Alltså narkotikan är ett berusningsmedel som många andra.

Förbjud alkoholhaltiga drycker och avskaffa Systembolaget och sätt sådana som påträffas berusade i fängelse och du skall finna en utbredd kriminalitet som försöker förse en marknad med de varor som efterfrågas. Kriminella organisationer kommer att försvara sina marknader, inte med annonsering av det bästa brännvinet i dagspress och TV, utan med utpressning och våld, ibland dödligt. Det gäller inte bara alkohol. Vi lär ha haft förbud mot kaffe i Sverige – det avskaffades,

En illegal marknad bekämpas endast med en legal marknad.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s