Elefant i rummet

Studio 1 1700 idag analyserade Stefan Löfvens analys i gårdagens Agenda om gängvåldet. Alla nödvändiga åtgärder nämndes, skolan från tidiga år, sociala skyddsnät, men framför allt grundläggande och akut en fungerande polisorganisation. Den stora elefanten i rummet fick skymta i förbigående. Narkotikahandeln i Sverige får inte nonchaleras,
Handeln med alkoholhaltiga drycker, intressant nog med tolerans från myndigheterna för en viss smuggling, hanteras professionellt . Handeln med tobak hanteras professionellt, intressant nog med en viss tolerans från myndigheterna för en viss smuggling. Handeln med läkemedel hanteras professionellt. Varför skulle inte handeln med narkotika få hanteras professionellt i Sverige?

En illegal marknad bekämpas med en legal marknad.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s