Kristdemokraternas riksting är slut.

Redan har kommentarerna kommit. Mest från Journalister. Gemensamt för alla är att det är orimligt att ett barn skall vara skyldigt att försörja sin familj för att få beviljad en återförening. Det måste vara en feltolkning eller missuppfattning av beslutet.  Så var det en fråga till som drog till sig uppmärksamhet, men jag har just nu glömt vilken, Min poäng är att det samtidigt visades upp en bok på åttahundra sidor med ärenden och motioner som behandlats på rikstinget.

För en kommentator och analysator måste det intressanta vara kunna få tag i tendensen av allt på de åttahundra sidorna I dem måste essensen av rikstinget ligga.

Så avslutas nästan alla intervjuer med partiföreträdare med orden: ”Jag måste få fråga om meningen med rikstinget varit att komma så nära SD att deras moderatväljare går över till KD.” De uppfattar jag som en förolämpning.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s