Leveranser av sjukvårdsmaterial

Det är tyst om skandalen med sjukvårdsleveranserna. Journalisterna vet väl inte hur ta tag i ämnet. Men för en liberal är det inget problem. Välkänt är: ”Det finns bara fyra sätt att hantera pengar. Egna pengar för eget bruk. Egna pengar för andras bruk. Andras pengar för eget bruk. Andras pengar för andras bruk.”

En liberal kan bara acceptera en fri marknadsekonomi. En reglerad marknadsekonomi är ingen marknadsekonomi. Hur liten eller begränsad en marknadsekonomi är så kan den inte kallas fri. Det blir jobbigt för liberaler i kommun- och regionfullmäktige. Stat och kommun skall vara myndigheter och får inte bli ägare ill vård och skola.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s