Juni månad 2019

Nyamko Sabuni. Johan Pehrsson och Erik Ullenhag skall mötas tre gånger under juni och övertyga liberaler om vem som skall leda partiet till en ny storhetstid. Liberalerna har redan ett strikt liberalt program. Ordet socialliberal förekommer och kan säkert skapa problem. Hoppas det blr offentliga möten, valet av ledare kan ju också skapa nya väljare.

Den klassiska liberalismen betonar inte samhällets sociala ansvar. Ingrt politiskt parti eller politisk rörelse kan undvika att ta ställning till att samhället har ett socialt ansvar. Men frågan är var det går en gräns. Nyamko Sabuni brukar vara frispråkig medan Ullenhag och Pehrsson verkar vara mer försiktiga.

Fodrar alltså en diplomatisk talang för att få de röstberättigade på sin sida. (Det var inget ställningstagande.)

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s