Mindre Marx, mer Mises.

I svenska media har Bolsonaro i Brasilien fått minst sagt ett kraftigt underbetyg. Det förvånar mig därför att jag tidigare fått uppgift om att Bolsonaro är en övertygad liberterian. Det är därför som Bolsonaro vann presidentvalet. Bolsonaro vann valet därför att det blåser en frihetlig valvind i Brasilien, en längtan efter ett ärligt och frihetligt samhälle.

Så får jag äntligen tag på en artikel som ger mig rätt. Är det inte skönt att få stöd för att Bolsonaro är en frihetlig och framåtsträvande president, med Rättsstaten som grund. Det måste vara så att den brasilianska väljarkåren inte består av en mängd lättlurade höns utan av en grupp frihetslängtande medborgare.

Vill du läsa mer är adressen denna:

https://fee.org/articles/how-the-power-of-ideas-is-liberating-minds-in-brazil/?utm_campaign=FEE%20Weekly&utm_source=hs_email&utm_medium=email&utm_content=67202928&_hsenc=p2ANqtz–ryoGpwuHB2jhs9ll6TUFpy6hi2SNr8yDHFciaNGaNJbW01fQlmvZ95Md7kV8nKTw_oJa34HOlAVKKTBjM2FUREG-vUQ&_hsmi=67202928

Jag blir alltid tveksam inför dessa överdrivna adresser. Hoppas den fungerar. Den var inte understruken när jag kopierade men jag kan inte få bort den (understrykningen alltså).

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s