SD:s inflytande.

En man i Ring P1 säger följande. Alliansen har förklarat att de under inga omständigheter vill ge SD någon makt eller ens inflytande. Om vid den kommande regeringsbildningen SD röster för Löfven, ja då blir det en S-regering. Kommer SD att rösta för Kristersson, ja då stöder de Alliansen. I båda fallen har SD inflytande över regeringsbildningen, ja faktiskt är det SD som bestämmer. Men om Alliansen röstar på Löfven emot sin egen kandidat, ja då blir det också en S-regering.

Sedan skall S-regeringen börja arbeta. Då måste Alliansen inför varje omröstning ta reda på hur SD avser att rösta, för att sedan rösta emot SD. Annars betyder det ju att Alliansen stöder SD och ger dem inflytande. Vilken politik som förs är alltså utan betydelse bara att Alliansens ständigt gör tvärt om. Vem var det som pratade om ‘sandlåda’?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s