Attack

C och L tjötar vidare.
Kan det verkligen vara så, att de glömt Decemberövernskommelsen. kan det vara så. att de glömt att KDU:s ungdomsförbund lyckades spräcka DÖ genom att berätta sanningen. Kan det verkligen vara så att de glömt, att resterna av DÖ medförde fyra förlorade år. Kan det verkligen vara så, att C och L inte märker att Löfven kommer att finta dem igen om de går med på att bilda en koalition med S att det istället blir åtta förlorade år.
I stället bör Alliansen gå till attack mot SD. Kräv att de skall hedra EU, kräv att de skall gå med på anslutning till NATO och det finns säkert fler punkter som Alliansen kan kräva av SD. Eller accepterar SD att Löfven skall få makten igen.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Attack

  1. Fnatte skriver:

    C o L har ju sagt att de satsar på en aliansregering. Ingeting annat. Har jag hört i alla fall.

    Gilla

  2. 1147kjellen skriver:

    Jo men……. Om en Alliansregering bildas och stöd/samarbete med Lofven avvisas då blir en Alliansregering beroende av stöd från SD. Och det har Lööf och Björklund sagt att de under inga former accepterar. Vad blir det då kvar???? En Alliansregering kan inte regera med S och SD emot sig. Ett av dessa partier måste få inflytande. Vilket?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s