Förklädd Frihet.

Alliansen säger sig företräda frihet, alltså ett av liberalismens kännetecken. Det socialistiska, eller bättre politiskt, styrda näringslivet leder oss fel. Därför borde Alliansen visa att den är motståndare till politisk styrning till förmån för en marknadsekonomi.

Vilka är problemen i dagens samhälle? Främst den haltande sjukvården. Den är genuint politiskt styrd. Sedan Rättsväsendet, problemen med polisen och problemen med en alltför långsam och trög rättsskipning. Rättsväsendet är politiskt styrt. Så har vi bostadsbristen. Den är genomsocialistisk och politisk. Så har vi skolan som från kommunpolitik lutar mot statlig styrning. Så har vi arbetsmarknaden. Den styrs av Fackföreningarna som verkligen ser till sitt egenintresse till skada för hela nationen.
Trots att opinionsmätningarna visar 33 procent socialistiskt styre mot således 66 procent liberalt styre så vågar eller vill Alliansen inte angripa problemområdena med Frihet, Jämlikhet och Broderskap. Varför vågar inte Alliansen säga stopp. Och varför vågar inte media föra fram den verkliga opinionen i landet?
Jag glömde pensionerna. Just idag har Statsministern lovat alla fattigpensionärer runt 5000 kronor mer om året. Förutsatt att de röstar på socialdemokraterna och inte på V som bara lovar 4850 om året? Varför kommer då inte Alliansen och accepterar den socialistisk styrda pensionen med skatteuttag och riksdagsbeslut och lova 5500 kronor om året. Jag blir så trött.

PS. Jag har skrivit om triangulering i kvadrat. Varför händer ingenting?

 

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s