Tveksam analys

För någon tid sedan ställde jag följande frågor. Först efteråt förstod jag att de var relativt (relativt därför att jag tycker att så många andra ställer ännu dummare frågor) dumma frågor. Efter att ha tänkt själv kom jag fram till att det som var bra var mitt privatliv och att det som var dåligt var offentliga sektorn med sina politiker. Det kan ju inte varit meningen med frågorna, men jag har nu kommit fram till att du slipper svara på dem. Såvida du inte har något bra svar.

Vad är det som fungerar bra?

Vad är det som fungerar dålig?

Har det som fungerar bra något gemensamt?

Har det som fungerar dåligt något gemensamt?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s