Almedalen slut

Högtidliga ord, och vördsamma ord har jag hört från alla partiledare och från alla som yttrat sig. Det som skrämmer är att Regeringsformen 74 inte är en hemlighet och med minimal läsningen kan övertyga vem som helst om att här är någonting fel.

Inget samhälle, ingen nation, ingen stat kan trovärdigt bygga på en oseriös författningen. Hur har den tillkommit, varför och med vilka avseenden. Det bryr jag mig inte om. Det jag bryr mig om är att Sverige inte skall fortsätta med en oseriös, och faktiskt fånig ideologi, sammanfattade i Regeringsformen74.

Vem kan tycka annorlunda?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s