Palmes Princip

tycks ha fått ny aktualitet. Tillfrågad om priset på mjölk fick Palme reda på att den kostar 4 kr liter svarade Palme ” –  –  –  —- det hade jag ingen aaaaning om”.

För ett år sedan var den stora händelsen, att Trafikstyrelsen schabblat med hemliga uppgifter och att detta inte meddelats statsministern. Misstroendevotum mot tre ministrar förbereddes.

Idag har statsministern hörts som vittne i Stockholms Tingsrätt i anknytning till SAAB:s affär med Gripenplan. Statsministern svarar nej på frågorna och i Aftonbladet publiceras ett uttalande: ”Jag var bara där som vanlig arbetargrabb.”

Att statsministern har ansvaret för att administrationen följer lag och ordning – det hade han ingen aaning om. Men ingen  skada har kunnat påvisas så ärendet kan arkiveras.

Att Löfvens resa till Brasilien sammanföll med SAAB:s affär, sådant kan en vanlig arbetargrabb knappast ha en aaaaning om.

Att Löfven var i Sydafrika samtidigt som SAAB säkrade en affär med Gripenplan och att Löfven blev erbjuden flyg i en kapitalists jet-plan, det var väl ett lustigt sammanträffande.

Jag undrar vem som betalat arbetargrabbens resor och vistelse i Brasilien och Sydafrika?

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s