Många viktigaste problem.

Integrationen är Sveriges viktigaste problem. Arbetslösheten någras viktigaste problem.

Sveriges näst viktigaste problem är beskattningen . De invandrare som vill ha och behöver arbete kan inte klara att betala svensk administration med 60 procent av sin lön. Socialdemokrater och många med dem har insett denna omöjlighet. Därav finns RUT och ROT och en mängd subventioner där staten betalar stor del av lönen till a r b e t s g i v a r e n för att arbetstagaren skall få ett jobb.

 Varför kan löner upp till 5000 kronor i månaden inte vara skattefria genom ett grundavdrag, varför kan inte arbetsgivaravgiften började tas ut vid runt 10000 kr i månaden.? Vid sådana löner skulle de ‘enkla jobben’ komma fram från någonstans vi inte anade.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s