Vad far gör är alltid rätt.

Asylansökan från ensamkommande barn han Migrationsverket inte att behandla förrän efter så lång tid att de hann växa upp och bli män. Som barn hade de skyddsskäl, men nu är de män utan skyddsskäl och skall därför avvisas till Afghanistan.

Jag och många andra hade inte tagit till oss uppgifterna om att Skatteverkets dokumentinkast icke fick användas för inlämning av deklarationer. Vi fick informationen påtagligt i går och hänvisades till att lämna in deklarationen idag under gällande öppettider som fanns anslagna bredvid entrédörren.

Nu meddelar Skatteverket att de som förgäves försökte lämna den 1 maj får tiden uppskjuten till den 3 maj. Varför det? Är vi inte män och skall rätta oss efter Skatteverkets rutiner? Det var ju inte Skatteverkets fel att vi inte tagit till oss givna upplysningar. (Bara det att vi inte visste var upplysningarna stod att hämta förrän vi fick dem utanför Skatteverket den 1 maj.)

 

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s