De farliga socialdemokraterna

Dagens Eko den 11 september meddelar att Regeringens budget kommer att koncentrera sig på låginkomsttagarna. Var inte det bra??? Nej det är det inte för det är igen Parasitpartiet som i tysthet fått grepp om Paternalismen. Är det så farligt då?

Paternalismen år den ideologi som säger att du är ett offer för omständigheter du inte kan råda över. Parasitpartiet griper in och ser till att de förtroendevalda koncentrerar sig på att ge väljarkåren löften om guld och gröna ängar.

Stekta sparvar flyger in i munnen – det är en liknelse som skall ge just dig en känsla av bekymmerslöshet. Men stekta sparvar kan inte flyga.

Den som säger att du genom hårt arbete skall försörja dig och de dina och att detta är din första plikt, den personen kommer att utmålas som arbetsgivare. Arbetsgivarens första intresse är att utnyttja fattiga och outbildade för att ge företagaren ett liv i lyx. Arbetsgivaren säger att sjuka har sig själva att skylla och därför behövs ingen sjukvård.

Det enda du kan hoppas på är facket. Facket är till för just dig och ser till att arbetsskyddet fungerar, att lönerna är högre för dig än vad arbetsgivaren tycker, och att du har betald strejk om du tycker att arbetsgivaren är dum.

LO säger att Socialdemokraterna är deras politiska gren. Därigenom har kollektivet blivit grunden för samhället. LO:s kollektiv är en mängd individer som åtlyder några ledares order. Äganderätten skall förbehållas ledarna för kollektivet. Arbetsgivarna skall vara det kontrollerade kollektivet. Din konsumtion skall vara kontrollerad av konsumentorganisationer. Dina tankar skall vara inspirerade av SVT och Sveriges Radio. Om detta ibland kan vara svårt att få igenom då erbjuder Socialdemokraterna Blandekonomin. Detta är när Socialdemokraterna uppenbarligen har misslyckats- Då kan de lämna över till privatstyrd företagsamhet.

I verkligheten är du en individ. Till ditt yttre finns det ingen som är exakt du, en verklig dubbelgångare. Till ditt inre kan du ännu mindre hitta en dubbeltänkare – kanske främst för att ingen någonsin kan få veta vad du verkligen tänker. Du har en egen, fri vilja, även om du inte tror det. Det är sällan du inte kan utnyttja din egen vilja. Det beror på i vilken civilisation du lever. När du inte kan det är du utsatt för tvång.

Ett bra samhälle bygger på frivillighet. Bara ordet frivillighet förutsätter en fri vilja. Ett bra samhälle bygger på ett frivilligt erkännande av att alla individer har samma rättigheter och behandlas som personer. Du har rätt till din lön och du har rätt att slösa bort den. Liksom du har rätt att spara den. Du har rätt att frivilligt gå in i ett kollektiv. Var noga med att detta kollektiv styrs av de deltagande individerna, inte av någon maktgrupp. Tack vare din insats för samhällets produktion så skapar du välstånd för alla och skapar grunden för välfärd.

Ha ögonen på när Paternalismen dyker upp och erbjuder dig all hjälp du kan tänka dig och befriar ditt samvete från alla plikter. Var försiktig med Parasitpartiet som dyker upp i många skepnader och som ger dig rätten och möjligheten att leva på vad andra har skapat.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s