Integration

Den 17 nov. skrev jag om Integration och Segregation. På annat ställe gjorde jag ett inlägg om integration – att det är LO som skall stå för att flyktingar  kan försörja sig själva.  LO har en stark ställning genom att kräva, öppet eller dolt, kollektivavtal och minimilöner.  LO känner då inte småföretagarnas villkor. Småföretagarna är de som kommer att kunna anställa den okvalificerade delen av invandrarna.  De med utbildning och yrkeserfarenhet kommer alltid haa möjligheter.

Så vårt stora problem med integration är oviljan och svårigheten att ge invandrarna jobb. Vårt näst största problem är att vi tror att segregation är något negativt.  Vi svenska vill bo tillsammans i en svensk kultur.  Låt invandrarna söka sig till de ställen där de kan bo och leva bland jämlikar.

Detta inlägg publicerades i Okategoriserade och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s